Wednesday, February 11, 2009

Pembuka Selera...

Ini entry pertama haku jadi haku x tahu nak mula mcm mana ?

Setelah sekian lama aku memendam rasa utk berblog timbul lak rasa ingin berblog.
Ini mungkin rasa x puas hati haku kat bini aku (mummysya) yg sentiasa berblog...

Sebelum apa2 haku nak kenalkan diri haku yg mungkin ada yg dah kenal...
Nama haku Hazizul Nizam Bin Hisham manusia yg telah hidup di KL ni selama 12897 hari....
Kaki PC & PSP game, korang sebut je apa sampai ada yg haku dah buang sebab dah byk dan menyemak ...nanti haku cite..
Minat haku dlm bidang fotografi & videografi sehingga tertubuhlah Syazul Enterprise yg telah bertapak selama 4 tahun lamanya.

Kalau sesapa nak haku ambik gambar & video kawin ko org ker honeymoon ker event ker bolehlah contact haku atau bini haku mummysya.

p/s: Harga boleh di runding...

5 comments:

mummysya said...

saper kata harga boleh runding....!!!

hahahaha!!!

iena hamdi said...

wah... ingatkan takut pasal apa tadi.. huhuuhuhu

anuway welkam to blogger world mr hazizul... kah kah kah

anyway minta la tulun wife tukau kan layout ni.. gelap gelitas la.. huhuhuhu

mummysya said...

kak iena - biarkan gelap kak... orang dengki mmg camgini...

percayalah, entry-entry kat semua sure pasal game punya.

Trust me bebeh!!!

Mr Hazizul said...

iena hamdi - Biar hitam hati bersih beb...

mummysya - cantek sikit...

iena hamdi said...

hahhahahhaa