Wednesday, July 1, 2009

'1 World 1 Soul' Bloggers Gethering



Haku malas nak upload gambar byk2. Sesiapa nak gambar yg haku 'snap' boleh ke Flickr



p/s: Sabtu ni ke Nikonian Academy lagi.....

5 comments:

mummysya said...

Salam.

MrHazizul, dimanakah pics saya bersama anak saya ditepi tasik sewaktu kami duduk diatas rumput...

Kecik hati puteri saya melihat tiada picas bersama mummy nya.

harap maklum ya.

TQ

From
Lady Hazizul

Cik Wanie said...

salam

Mr Hazizul,
sy pun nak tanya,
dimanakah pic aksi2 sy M*L*T*H itew,
sy nak jugak wahai Mr Hazizul...

Lalalalalala......

TQ

from,
Alor StuQ to Kuala LumpoQ

Mr Hazizul said...

My Laling,

Gambar mummy ngan anak tu ada dlm PC, anda cuma on sahaja PC itu dan copy paste.....hehehehe


Wanie,

Gambar yg kat mana ?

Cik Wanie said...

wahai abg zul aka abg long oiii,
gambar kandid yg adkmu melatah lah,
adkmu nak buat story kat blog nie,
plzzzzzzzz

momguess said...

wahai mr hazizul,
saya ngn rela hati dan mengaku bahawa
saya telah
MENCOPY dan MENCIPLAK
hasil keje
mr hazizul ngn jaya nyer
d kesempatan ini sy ingin mengucap kan ribuan terima kasih
atas usaha penat lelah
peluh menitik2 dari dahi mr hazizul utk pics yg begitu menarik
d arap lain kali
sudi lah kire nye mr hazizul menjadi kami punye photgraper
arap maklum

KAK GUESS
hahahaa