Wednesday, July 29, 2009

Nikonian Academy Opening Ceremony

Nikonian Academy (NA) ni sebenarnya aku x pernah dgr langsung sehinggalah aku rasa ingin bertukar dari menjadi ahli keluarga Olympus ke ahli keluarga Nikon....

Bangunan sebelum ni di Phileo D'sara cuma ada satu tingkat saja. Aku dpt belajar satu course je kat sana (Basic To Intermediate).

Kat tempat baru ni, NA amatlah complete... macam dulu kelas , studio dan office sekali tp sekarang tkt bwh kedai jual segala brg tentang photograpy (Discovery Center), tkt 1 kelas & komputer lab, tkt 2 studio dan tkt 3 office... Berbezakan...

4/7/09 tarikh istimewa buat semua Pro Trainer dan student sebab bangunan 3 tkt ini di rasmikan....

Bangga siut.....

Barisan tenaga pegajar...

Pertunjukan api

Siap ada MJ lagi tu....

Keadaan kat dlm lps perasmian, semua brg original Nikon dan brg yg ngam dgn kamera Nikon ader kat sini.

Lepas ni kalau x salah aku dia nak buka pulak branch kat Penang.
Kalau sesiapa nak cari course ke brg Nikon ke bolehlah ke web www.nikonian.com.my



p/s: Geram tgk lens kat situ.....


2 comments:

mediahorizon said...

bro, rasa macam nak beli nikon D90 la... ada cadangan kat mana bole dpt murah tak? tgh kemaruk dslr ni.

Mr Hazizul said...

Zarin...
Kat KL byk tempat cth: Boeing Photo kat Sg Wang, S'gor Photo kat Pertama Complex, YL Photo kat Pudu Plaza tapi kat Sg Wang & Bkt Bintang Plaza ada byk pilihan...