Monday, July 27, 2009

Sepang Drag Race 2009

Sebelum buat entry tentang Blogger's Bowling Gathering tu aku habiskan entry2 lama dulu.....

27 Jun malam.... Aku dan Hafek gi tgk Drag Battle 2009 Siri 2 kat Sepang... Kita org sampai dlm kul 9 lebih. Kalau nak ikutkan dia org start kul 6 ptg, disebabkan kelas aku hbs kul 6 dan nak nak balik mandi lg.

Banyak ketogari kete bertanding hari tu.

So layan gmbr2 kat bawah ni....







Bila agaknya Naza Ria aku nak tukat enjin mcm ni..hehehe


Brother ni solo je..dia mekanik dialah driver





Giler... under 12s utk 400 meter


Timer utk speed plak..!!!


Kete Champion utk expert




p/s: Pekak telinga kejap


5 comments:

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Dulu2 ade gak penah layan jap Drag race nik....selalu g NIlai 3,kat sane ade dulu jap,tp skg Non Ado!!!
Salam Singgah ek.....

Fly said...

salam..cool photo..congrate

rizz said...

wuwuwu lawonye keteee

prebetsabu said...

oi oi.. lenkali nak pi tpt camni ajak la kiteeeeee.........

Mr Hazizul said...

aj...
Aku pun baru join balik benda2 ni !

Fly...
Thanks

rizz...
Tu yg mcm nak tukar kete ni..hehehehe

prebetsabu...
Mana aku tahu, nanti kalau ada aku calling2 ok...