Tuesday, July 21, 2009

Flash Class...

Alamak.... Masak aku nak bayar hutang yang berlambak-lambak... Tu la ari tu janji nak update blog hari-hari tapi.....

Mari kita bermeraton

Kita mula kisah tarikh 27/6.....

Pagi aku dah kuar rumah sebab aku dah register sebagai pelajar kelas flash di Nikonian Academy kat area Kota Damansara.

Dalam kelas tu ada 7 org, dua org je melayu termasuk aku lain semuanye cino ... nasib baik pro trainer kat situ mengajar x boring....

Dlm kelas mcm diajar pasal flash yg selama ni aku pakai taram je.... course ini provide 1 lunch & 2 tea break dan 2 org model cino yg keding....

Inilah hasil yg aku hasilkan setelah seharian kat situ....












p/s: Nak masuk kelas aper lagi ha..?




6 comments:

rizz said...

wahh beshnya !

Mr Hazizul said...

Rizz
Nak jadi model...hehehe

joegrimjow said...

ni ade kelas ke ape ni?
nak join!

atty's said...

uit.ah moi sekshiii..

Mr Hazizul said...

jeogrimjow..
flash class kat Nikonian Academy. semua org boleh join....

Atty's..
Nak buat mcm mana dah seksi tp yg penting niat utk belajar..hehehe

little meya said...

nk jdi model gak,HAHAH=D